Voor de cliënten van Oost en West Vlaanderen is er van 1 november tot 1 mei de mogelijkheid om ook zaterdag en zondag een afspraak te boeken. Vanwege horror verkeer en werken overal bied ik deze oplossing.


Maandag en woensdag 10 - 20 u. Op afspraak                                              Dinsdag en donderdag  10 - 21 u. Op afspraak.  
Vrijdag 11 - 18u. Op afspraak.  
Zaterdag 12 - 17u. Op afspraak
Zondag  12 - 17u.  Op afspraak.

 
Beste klant mag ik vragen om aan te bellen op het uur van uw afspraak  niet vroeger, ik heb mijn rusttijden tussen de klanten broodnodig.


Tel nr. 03.283.52.52  

De afspraken kunnen gemaakt worden tussen 08-10u 

In de loop van de dag kan u ook bellen, luister naar het antwoord apparaat wanneer ik terug beschikbaar ben om de telefoon te beantwoorden indien ik aan het werk ben. Of u kan ook nog bellen tussen 21-23u om een afspraak te boeken.

 

Geen anonieme bellers! 

Scroll naar beneden voor de routeplanner 

Email : info@real-massage.be

Via dit email adres is het niet mogelijk om een afspraak te boeken. Vaste klanten krijgen mijn GSM nr om per sms een afspraak te kunnen boeken of via een ander email adres van me. Dit email adres dient voor info niet voor reservaties.

Ik beantwoord zelf de telefoon en dan kan u een afspraak met mij maken.Indien ik in therapie ben en u belt zal de ingesproken boodschap u mededelen wanneer ik terug beschikbaar ben om de telefoon te beantwoorden en anders kan u boodschap inspreken wanneer of hoe (gsm of email) ik u eventueel kan contacteren, flauwe grappenmakers worden geblokkeerd. Via de website is er een email adres waar u als klant terecht kan als u vragen heeft of niet binnen geraakt per telefoon.
 
Om mijn planning goed te laten verlopen vraag ik aan de vaste klanten min een dag op voorhand de reservatie te plaatsen zodat ik iedereen op een aangename rustige ontspannen manier kan ontvangen. Indien er plaats is kan u terecht maar kan niet garanderen dat ik net op dat moment wanneer u onverwachts belt de telefoon kan opnemen. Gelieve dan later terug te bellen. Eens u bij mij bent geweest is het zeer makkelijk om een volgende afspraak te kunnen regelen.                   
 
Ik werk niet aan de lopende band enkel voor mensen die willen genieten en die bereid zijn van zich volledig te laten gaan. Vandaar dat op afspraak de beste manier is van werken je moet je rustig kunnen toeleven naar het moment. De dag van vandaag moet alles zo snel gaan dat je niet meer weet hoe het is om naar iets uit te kijken ... want als het dan zover is kan je in alle extase genieten van dat moment. U moet rekenen als u bij me toekomt u sowieso 10-15min langer bij me binnen bent, de tijd van de douche en praatje met me is gratis

De kunst van het genieten en het te herkennen ligt in een omgeving waar alles voor je op dat moment is gepland zodat jij niets meer moet doen dan je overgeven en de rest voor even te vergeten.                                                   

Set your mind free. (Richard Lovelace 1618-1657) 

 
 

                                                              Afbeelding invoegen


                               
 

 

 

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 


Kaart / Route