Info

Het pand is zwaar beveiligd (alarm en camerabewaking verbonden met centrale) zonder mij geraakt u mijn huis niet uit en er is altijd stille bescherming op commando aanwezig (man's best friend). U ziet hem en haar niet en heeft er geen last van want u komt niet met hun in contact maar zij zijn wel aanwezig in de zaak indien nodig. Mijn honden (pitbulls) zijn perfect afgericht en zullen mij beschermen tot het uiterste indien u kwalijke bedoelingen heeft. Een pitbull is een zeer slim dier als deze juist wordt opgevoed en getraind, mijn dieren voelen aan met welke bedoeling iemand bij mij op de zaak komt. Denk aub 2x na voor u denkt mij iets te kunnen aandoen of in te breken bij mij op de zaak!
 

EEN WAARSCHUWING VOOR INBREKERS EN CONSORTEN MIJN PITBULLS BLAFFEN NIET DIE WACHTEN TOT U BENT BINNENGEBROKEN EN DAN HEEFT U BRUTE PECH!
 
A WARNING FOR BURGLARS, MY DOGS DON'T BARK THEY JUST WAIT UNTILL YOU ARE INSIDE, AND THEN YOU ARE FUCKED!
 
 
 
 
Nog even iets om dieper over na te denken, marginalen en criminelen die zich een pitbull aanschaffen doen dit om de verkeerde reden, zij slaan hun pit maken ze agressief zodat ze show kunnen gaan verkopen om te laten zien hoe geflipt hun pit is en zo gebeuren de vreselijkste accidenten wanneer pitbulls in aanraking komen met mensen of kinderen die ze niet kennen, dit gebeurd omdat de hond pure angst heeft van mensen omdat ze mishandeld zijn opgevoed. En dat haalt dan het journaal waardoor deze honden een slechte faam en naam hebben. Ik heb 19j nu pitbulls als huisdier en waker van mijn huis. Reu en teefjes. Spijtig genoeg worden deze honden met veel geluk maar 6 tot 10j oud. Ik heb kippen in mijn tuin rondlopen en op bezoek komen die van de buren zijn en te samen met mijn pitbulls in de tuin vertoeven, die kippen en hanen lopen zonder angst rond in mijn tuin er lopen eekhoorntjes rond en er lopen 3 katten rond bij mij thuis, ZIJ ZIJN NIET SAMEN OPGEGROEID NOG NOOIT heeft 1 van mijn pits mijn katten of andere dieren of mensen gebeten.
 
 
Het hangt van de eigenaar en opvoeding af hoe je hond is. Telt voor alle rassen. Een pitbull geeft zijn leven voor zijn baasje indien zijn eigenaar wordt aangevallen. Geen één enkele pitbull wordt agressief geboren het zijn de eigenaars die ze zo maken, een pitbull is van natuur zachtaardig, zij zijn gekweekt om te vechten met andere honden niet om mensen aan te vallen. Ik weet heel goed waar ik over praat want ik bezit pitbulls al 19 jaar, het zijn de perfectie van een hond op alle gebieden. Pitbulls zijn onomkoopbaar en hebben effectief maar 1 baas in gans hun leven. Een pitbull verraad jou niet als baasje als die een koekje van iemand anders krijgt zoals de meeste andere honden je wel verraden als ze snoep krijgen van een ander. Daarom dat ik zo hou van dit ras. Een pitbull is de trouwste en loyaalste hond die je je maar kan inbeelden. Maar deze hond is niet niet geschikt voor zomaar iedereen, men dient zelf zuiver op de graad te zijn en uw hond op te voeden zonder deze te slaan, een pitbull koop je niet om die de godganse dag in een bench op te sluiten zo maak je dat beest gek.
 
 
Indien u een pitbull met angst en al slaande opvoed zal deze hond zich op een bepaald moment tegen u keren en u bijten en in sommige gevallen zelfs om u te doden omdat zijn stoppen volledig doorslaan. Als u uw kind slaagt opsluit en terroriseert wordt dat kind later ook een psychopaat. Een pitbull is een heel gevoelig dier en hebben olifanten geheugen, daarom dat er zoveel ongelukken gebeuren met dit ras. Pitbulls zijn zo slim wanneer u hen niet aan kan als baas nemen zij controle over u over daarom dat velen niet geschikt zijn voor dit ras. Een pitbull ligt niet samen met u in de zetel en de slaapkamer is verboden terrein voor een hond. In de natuur slapen dieren NOOIT samen met de alfa leider. Een hond is een roedeldier die leiding nodig heeft van een alfa leider de eigenaar in dit geval. Enkel en alleen op deze manier heeft u de perfecte relatie met een een hond en zal de hond gelukkig zijn omdat die zijn plaats in de roedel kent. Een hond is geen kind maar een beest dat je met respect behandeld zonder deze te slaan en door angst te trainen om uw goesting te verkrijgen. Dieren zijn eerlijk en behandelen u zoals jij hen behandeld!
 
 
Hoe zou u zelf worden indien u alle dagen geslagen en opgesloten wordt en geen goede opvoeding krijgt? Denkt u hier maar eens héél goed over na wat ik nu geschreven heb want dit telt voor alle rassen honden!
 
 
 
 
 
  Copyright© Facta Non Verba™ 2018