Tantra

 
 
 
                              
 
 Afbeelding invoegen
 
 Tarieven 
 
 
45 min  95€
 
60 min  120€
 
75 min 150€
 
90 min 180€
 
120 min 225€
 
  Enkel deze massages worden in bikini gegeven. Er is geen intiem mogelijk! 
 
Prostaat stimulatie 20€

 
 
 
 
 
Mijn specialisatie is het onderbewustzijn en innerlijke spanningen en de zeer Spirituele Tantra die niets met de prostitutie heeft te maken, nep masseuses, prostituees e.d hebben Tantra volledig naar de vaantjes gedaan. Tantra heeft geen bal met seks te maken, Tantra is ook geen massage  het is een leer die diep innerlijk alles losmaakt, prostituees tja verkrachten heel het concept en hebben er een hoerending van gemaakt. Zij strelen wat doen prostitutie gewijs hun ding en verkopen dat als Tantra. Dat kan iedereen, dat kan je als klant in alle honderden massagesalons verkrijgen...
 
De Kunst van Tantra  heeft niets maar dan niets met vulgarisme en prostitutie te maken maar met een hogere vorm van Spiritualiteit die door technieken, innerlijke en uiterlijke Spirituele handelingen en zware kennis van de Chakra's zenuwpunten en de energiebanen de persoon in een staat van trance brengt om die persoon zich volledig te laten overgeven aan de gever zodat die door die intense innerlijke gevoelens in contact kan komen met zijn/haar diepste gevoelens en zich kan laten gaan op een diepe Spirituele wijze die vanuit het onderbewustzijn komt, innerlijke rust niets dat nog door je hoofd maalt, daar draait  mijn werk om, deze staat van innerlijke rust te geven aan anderen.
 
Door deze level van rust in het bewustzijn te bereiken kan de persoon die behandeld wordt een ongelooflijk extreem innerlijk orgasme meemaken, dat is niet te vergelijken met prostitutie seks of iets anders, dit komt vanuit je diepste kern van je wezen... Zoiets is zeer intens en is niet op een hip en een knip af te brengen.
Door meditatie leer je van je geest ook volledig tot rust te brengen... Als je meditatie niet kent of de kunst van visualisatie niet beheerst  kan het niet dat je Tantra kan geven en bestaat het niet dat je met de Chakra's kan werken. Je kan niet geven wat je zelf niet kent of kan.
 
Enkel door minimum 1u30 tot 2u intensief te werken op het menselijk lichaam zonder iets of wat seksueel te doen bereik je deze staat van Tantra... Dat is de kunst van Tantra. Aanrakingen zijn zeer heilzaam voor het lichaam. Door Tantra te verweven in mijn ontladende massage en het op een medische wijze hanteer is deze massage het summum van genot voor u en uw lichaam. In Azië zelf is men minder preuts over het lichaam en worden mijn soort massages veel gegeven voor zakenlui, vrouwen, eenzame mensen, mensen die hun geliefde verloren hebben, oudere mensen. Kortom het is een vorm van masseren en technieken toe te passen om je te healen van verscheidene kwalen en tekort komen aan menselijke affectie. De dag van vandaag mankeren zeer veel mensen lichamelijke affectie aanrakingen e.d. Zakenvrouwen, onderneemsters zelfs de huisvrouwen zoeken een manier om diepgaander een massage te beleven maar vinden nergens hun gading. Of ze komen rechtstreeks bij prostitutie uit of mannelijke masseurs waar ze zich niet op hun gemak voelen. Daar hoeft u bij mij zich geen zorgen over te maken als vrouw. Alles gebeurt in sereniteit, rust met voor en na gesprek zodat u kan aangeven u juist wilt. Het draait volledig om U als u bij mij komt.
 
 
   Afbeelding invoegen
 
Ik heb 'Tantra' en de naam van mijn zaak 'Facta Non Verba' via Den Haag onder Europese Trade Mark gezet zodat het mijn Intellectuele eigendom is. Het loopt de spuigaten uit hoe de prostitutiewereld Tantra een Spirituele religie geheime leer die zijn oorsprong in Tibet heeft via de Dalai Lama misbruiken. Je ziet de Boeddhisten nooit adverteren dat je de verlichting kan krijgen via Jezus Christus wanneer je een massagesalon van hen bezoekt, laat staan dat Boeddhisten Tantra ge(mis)bruiken voor hun massages in de erotische sector. Tantra is een Boeddhistische leer, een religie die je niet misbruikt!
 
De Amerikanen hebben hier een bangelijk gezegde voor: "The pornification of society"... Tantra is een Heilige leer. Normaal iets tussen geliefden, soulmates, dat is een heel ander leven gaan leiden toen de dames van lichte zeden er hun ding van maakten. Mijn massages laten u in contact komen met uzelf. Vrouwen die een sensuele massage zoeken willen dit niet bij een mannelijke masseur ondergaan omdat ze zich daarbij niet op hun gemak voelen.Tantra is een kunst massage ook, alles draait om vertrouwen zodat de  persoon zich onbezorgd kan overgeven aan de behandeling. In massagesalons en prostitutie zaken draait het allemaal om seks en commerciële doeleinden. Dit is niet wat mannen en vrouwen zoeken in massage.
 
Bij mij krijg U de originele versie die u laat genieten en nazinderen. Geen goedkoop gedoe maar massage genot van de bovenste plank en waar voor u tijd wordt genomen om u te laten relaxen en genieten op een level die u nog niet meegemaakt heeft! Voor mannen die niet met prostitutie willen geconfronteerd worden als ze een Tantrische ontlading wensen.
 
  
De Trade Mark 'Tantra' en Trade Mark 'Facta Non Verba' staan geregistreerd in klasse 44-45  onder de medische sector.
 
Klasse 44: Massage; Massagediensten; Massage en therapeutische shiatsumassage.  
 
Klasse 45:  Spirituele ontwikkeling; Spirituele advisering; Spirituele begeleiding; Religieus-spirituele advisering; Spirituele sturing (Raadgeving inzake -); Astrologische en spirituele diensten.
 
Internationaal staat Tantra ook onder Trade Mark, de Boeddhistische wereld is ingelicht over het misbruik van Tantra die onder Intellectuele eigendom staan,  ik ben het meer dan beu dat fakers zich uitgeven als "Tantrica" en met de leer van Tantra dit misbruiken om de wet te omzeilen zodat ze prostitutie kunnen doen, en het ergste van al is dat bepaalde prostitutiezaken het lef hebben om te schrijven dat je daar het Goddelijk bewustzijn kan bereiken met fake Tantra massage in een huis van ontucht. Tantra is geen massage!!!!!! Tantra is een Spirituele leer! Daarom dat ik Tantra heb laten beschermen van degenen die het vertrappelen.
 
Karma is a bitch, གོ་སོང་ངས་།ཧ་
 
Namasté, Tibetaans: Tashi Delek
 
 
Afbeelding invoegen
 
  
Afbeelding invoegen 
 
 
 
 Copyright© Facta Non Verba™ 2018