Tarieven

 
 
FACTA NON VERBA MASSAGES
Traditionele energetische Aziatische massage
 
 Afbeelding invoegen
 
 
                                                                                    TARIEVEN
                             
 
 
 
 
 


  Relax massage
Ontspannende massage
 
 
      
 
 
 
 
- 30 min. 30€
- 40 min. 45€
- 60 min. 60€
- 75 min. 75€
 
Energetische Massage
Massage tegen stramme spieren en blokkades
 
   
 
 
 
 
- 30 min. 40€
  - 45 min. 55€
  - 60 min. 70€
  - 75 min. 85€
 


 

 
Ontladende massage
Ideaal tegen stress spanningen, burn-out

  

 

 30 min. 65€
 45 min. 85€
   60 min. 100€
   75 min. 120€
   90 min. 150€
 120 min. 180€

 


 

 

Prijzen zijn incl. Btw

* Ontlading (betekent: "geen intiem maar ontlading door mijn handen" )

 

 
Al de massages worden op een professionele medische massagetafel gegeven waar een luxe hoofdsteun is voorzien waarin u uw hoofd kan later rusten tijdens de therapie. Anatomisch ligt u dan perfect om de massage te ondergaan en uw geest leeg te maken. Bij mij heerst er absolute rust ik ben er voor u om u tot in de kern van uw wezen te laten relaxen en genieten. De keuze van mijn muziek tijdens de massage is voor u de ideale gelegenheid om via die muziek en massage in een andere staat van innerlijke rust te komen wat een zeer intense uitwerking geeft op het ontladende gedeelte van de massage.
 
Hygiëne en discretie zijn vaste waarden van het huis. Vandaar dat u voor de massage een douche dient te nemen. Vanwege medische redenen bent u verplicht zonder enige discussie hierover van zich te wassen met zeep. De zeep bij mij komt van de apotheek en kost mij een vermogen om u als klant het beste te bieden wat er bestaat en deze zeep is hypoallergeen zonder parabenen  waar u als klant onmogelijk slecht kan op reageren.
 
Ik geef klasse dus vraag ik ook enige klasse terug van u. Dan is er wederzijds respect tussen ons waardoor  u een onvergetelijke massage bij mij zal beleven. Dit kan ik u echt wel garanderen.
 
Ik behoud mij het recht om u de massage te weigeren indien u als klant zich weigert te wassen met zeep. Ik heb twee super de luxe badkamers waarvan er een volledig ter beschikking is van de klant. Als u het niet kan opbrengen van zich grondig te wassen en hygiënisch op mijn tafel te gaan liggen moet u zich onthouden van bij mij op massage te komen. Het enige wat ik van een klant verlang en verwacht  is hygiëne. 
 
 
Ik masseer met een gespecialiseerde warme amandel olie (enkel via apotheek verkrijgbaar) die behandeld is met Tachyon (deze nulpuntenergie voeg ik er zelf aan toe) . Deze olie  dringt dieper de huid in waardoor de massage beter gegeven en ontvangen kan worden, ik  volg een Aziatische strekking van massage waarbij het loslaten centraal staat. Het is bij mij op de praktijk constant 24-25 graden. Er is absoluut geen een enkele vorm van intiem met mij mogelijk gelieve daar dus niet naar te vragen of op aan te dringen. Het spijt me ik ben een Traditionele genezer een  professionele masseuse en therapeut geen prostituee. Indien u dit zoekt moet u zich in de prostitutie wereld begeven. Bij mij gaat het om de therapie en massage.
 
Mijn intense massages zijn zo sensueel opbouwend en ontladend voor uw geest en lichaam dat u wel zal ervaren dat wanneer u zich volledig overgeeft aan mijn kunsten der massage en vanuit uw binnenste ontlaadt bij mij u dit niet evenaart met intiem. Indien u wel op zoek bent naar intiem en geen respect kan tonen stopt de massage en wordt u vriendelijk verzocht de zaak te verlaten.
 
Bij een diepe sensuele massage hoort wederzijds respect.
 
 
 
 Copyright© Facta Non Verba™ 2018