Wie ben ik

 
  
 
 
Ik ben Britt die de kunst van massage diepgaand kent.Ben verzorgd en mooi, zeer vrouwelijk atletisch slank gebouwd en heb hypnotiserende groene ogen. Al meer dan 20 jaar verdiep ik mij in de wereld van massage energetische ontladende ontspanning. Heb in buitenland gewoond en het geluk gehad de juiste mensen gekend te hebben die me de geheimen van de Spirituele wereld leerden kennen. Door de jaren heen heb ik een eigen unieke stijl van masseren ontwikkeld. Masseren is een gave een talent waar je mee geboren wordt en is niet zomaar via een snelcursus aan te leren. Enkel door jaren lange ervaringen bezit men de kunst van het masseren. Ik heb er mijn levenswerk van gemaakt om rust te geven en u volledig te bevrijden van spanningen veroorzaakt door de stress wereld waar we in leven de dag van vandaag.
 
Mijn massage is vanaf het begin zwaar energetisch geladen. Eerst maak ik uw energiebanen vrij en dan begint de diepgaande krachtige massage die zeer sensueel ontladend opgebouwd is.  Door combinatie met Tachyon energie kan ik u een massage zeer energetisch en diepgaand laten beleven. Dit is niet voor iedereen weggelegd om met Tachyon energie te masseren. Indien men de kristallen( Tachyon Antennes ) fout hanteert of zelf geen energetische handen heeft is het nutteloos van met deze kristallen te werken want dan kan men geen energie opwekken. Een  massage dien je achteraf te voelen doordat je zenuw en energie banen bruisen van vitaliteit en uw lichaam en geest in een staat van trance zijn. U zal verlost zijn van alle spanningen.
 
Dat is wat mijn therapeutische Tachyon energetische ontladende massages met u doen. Een massage bij mij is niet wat gewrijf of gekneed. Mijn handen masseren met overgave en u voelt al binnen de 5 minuten hoe ik de spanning uit uw lichaam trek. Ik masseer al uw spieren van uw lichaam. U zal voelen dat mijn handen sterk en krachtig maar tevens zacht  uw lichaam weten te beroeren want tijdens de ontladende massage wek ik extra energetische energie op. U kan dan werkelijk tintelingen voelen onderhuids dit is het energetisch veld van Tachyon dat u door uw lichaam voelt stromen. In sommige gevallen zijn mijn massages zo ontlaadend dat u er emotioneel van kan worden omdat u zulke intense gevoelens voelt bovenkomen. Laat u dan gewoon eventjes gaan op dat moment u zal zien dat zoiets heel bevrijdend werkt. Bij mij is het beroepsgeheim van toepassing niemand anders heeft zaken met wat u mij in vertrouwen laat zien of vertelt.
 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Bij mij is het volledige rust de tijd van de massage begint pas te lopen als u op de tafel ligt. Als u dan op mijn tafel ligt krijgt u effectief uw tijd om de massage te verkrijgen. Eens u dit heeft beleeft zal u blijven terugkomen om te ontspannen want waar kom je de dag van vandaag nog volledig tot rust door een echte massage die in staat is van je tot in je ziel aan te raken?
 
 
 
 
 Copyright© Facta Non Verba™ 2018